Tilitoimiston palvelupaketit

Tilitoimiston palvelupaketit

Alla olevat paketit ovat suuntaa-antavia kokonaisuuksia, joita voimme tarjota yritystoimintasi tueksi. Pyrimme aina tehokkaisiin ja automatisoituihin kirjanpitoratkaisuihin, joten voimme tarjota erilaisia lisäpalveluita Teille “yhden luukun taktiikalla”. Kaikki sopimuksemme ovat yksilöllisiä, joten pyydä rohkeasti tarjousta juuri sinulle soveltuvasta paketista!

Lähtöruutu

Starttipakettimme on täydellinen ratkaisu sinulle, joka olet kiinnostunut aloittamaan oman yrityksesi. Autamme sinua aina yhtiömuodon valitsemisesta toimistotarvikkeisiin. Starttipaketti sisältää esimerkiksi pc-paketin tarvittavine ohjelmistoineen (tietoturva, Office 365...) sekä valitsemasi tilitoimistopalvelut juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. Tämä kaikki yhdellä helpolla kuukausihinnalla. Paketti on aina lopulta räätälöity kokonaisuus mm. sen mukaan, paljonko kaipaat neuvontaa ja millaiseen tietokoneen haluat.

Helmipaketti

Helmipaketti on sinulle, joka olet jo aloittanut oman yrityksesi rakentamista. Et ehkä tarvitse apua tietokoneen hankinnassa ja ylläpidossa, mutta kaipaat avuksi luotettavaa talouden asiantuntijaa. Toimintatapamme on yrittäjävetoinen, joten ymmärrämme hyvin pienen yrityksen tarpeet - emmekä yritä tuputtaa ratkaisuja, jotka eivät sovellu sinulle. Voimme paketoida sinulle kirjanpitopalveluita, vakuutukset ja muut tarvitsemasi palvelut, minkä lisäksi asiakkaanamme olet aina oikeutettu ilmaiseen perusneuvontaan ja tarjousten pyytämiseen lisäosaamisesta (esimerkiksi juridiset palvelut).

Tähtipaketti

Tähtipaketti on sinulle, joka olet jo vakiinnuttanut liiketoimintasi. Tähtipaketin avulla nostat toimintasi seuraavalle tasolle. Tähtipakettiin voimme sisällyttää esimerkiksi siirtoprojektin aidosti sähköisen, automatisoidun ja reaaliaikaisen taloushallinnon tielle. Paketti sisältää lisäksi nykytilanteen kartoituksen talousneuvojamme toimesta ja erilaisten IT- ja vakuutussopimusten tarkastamisen. Tähtipaketilla pistämme kulut kuriin ja keskitymme etenkin liiketoimintasi tehostamiseen.
 
 

Futurepaketti

Futurepakettimme on maan kattavinta ja parasta palvelua taloushallinnossa. Reaaliaikaisen taloushallinnon lisäksi Futurepakettiin sisällytetään useimmiten myös CRM- ja projektinhallintaratkaisuja. Nämä ratkaisut integroituvat sulavasti Netvisoriin, jolloin tuntien osoittaminen projekteille, budjetointi, laskutus ja muu arki sujuu käden käänteessä. .

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme