Taloushallinnon ratkaisut

Taloushallinnossa keskitymme etenkin digitalisiin ja automatisoituihin talousratkaisuihin.

 
Kilpailukykyisenä tuotteena tarjoamme Visma Netvisoria, joka tukee integraatioita myös muihin palveluihin, kuten Visma Severa projektinhallintaan. Visma Netvisorin etuja ovat mm. yhteiskäyttöisyys tilitoimiston ja yrityksen välillä, helppo pilvipohjainen toimintamalli, kirjanpidon automatisointi ja tiedon reaaliaikainen kulku.

Sähköisellä taloushallinnon ohjelmilla säästät selvää rahaa

Ohjelmistot

Talousyrittäjät toimii yhteistyössä Visman kanssa. Uskomme Visma Netvisorin olevan tällä hetkellä markkinoiden paras ohjelmisto, jonka yhteydessä voidaan puhua sähköisen taloushallinnon lisäksi aidosti automatisoidusta kirjanpidosta. Visman tuoteperheestä on lisäksi otettavissa käyttöön esimerkiksi Visma Severa, jonka Netvisoriin yhdistämällä takaa sujuvan projektiliiketoiminnan sekä CRM:n ja myynnin. Tilitoimistokumppaneillemme tarjolla on edullisesti myös Profit Hunter Vision -lisenssit. Profit Hunter Vision -ohjelma on tehty työkaluksi tili- ja tilintarkastustoimistoille. Kyse on verolaskennan apuvälineestä, jolla optimoidaan yrittäjän verokokonaisuus.

Koulutukset

Järjestämme yhdessä yhteistyötahojemme kanssa aktiivisesti erilaisia koulutuksia etenkin kumppaniverkostoon kuuluville tilitoimistoillemme. Kaikille avoimista koulutuksista ilmoitamme myös kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Mikäli kaipaat räätälöityä koulutusta taloushallinnon, IT:n tai lakipalveluiden suhteen, voit ottaa meihin yhteyttä.

Tuotetuki

Palveluihimme kuuluu aina ilmaista perusneuvontaa. Yksityiskohtaisemmissa ohjelmistotukiasioissa kehotamme kääntymään ohjelmiston tarjoajan puoleen. Laadimme kumppanitilitoimistojen kanssa aina käyttöönottosuunnitelman ja koulutusaikataulut, jotta kirjanpito-ohjelman käyttö olisi vaivatonta.

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme