Lakipalvelut

Talousyrittäjät tekee yhteistyötä valittujen juridisten kumppanien kanssa

Näin takaamme kustannustehokkaat ja osaavat juridiset palvelut asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Juridisella puolella kumppanimme tarjoaa helppoa sopimista modernin sopimusmoottorin voimin. Näin myös sopimisesta saadaan helppoa.

Sopimusjuridiikka

Kauttamme löydät useita sopimusjuridiikkaan erikoistuneita lakiasiantuntijoita. Lisäksi teemme yhteistyötä Agens Oy:n kanssa. Agensin sopimustyökaluilla tuotat tehokkaasti sopimuksia niin liike- kuin yksityiselämään. Kumppaneillemme Agens on räätälöinyt erikoistarjouksia. Agensin missiona on tehdä sopimisesta helppoa, jotta ihmisillä ja yhteisöillä olisi vähemmän tarvetta riidellä. Agensin lakiasiantuntijat ovat olleet jokaisen palvelun laadinnassa mukana, joten voit luottaa siihen että valinnoillasi muodostettu dokumentti on pätevä ja pitävä.
 

Tutustu Agensiin lisää heidän omilta sivuilta.

Agens

Asiantuntijapalvelut ja neuvonta

Tarvitsetpa mitä tahansa lakipalveluita, voit olla yhteydessä meihin. Kattava yhteistyöverkostomme kattaa useimmissa tapauksissa juuri tarpeisiinne sopivan, valmiiksi kilpailutetun ja laadukkaan asiantuntijan.

Koulutus

Tuotamme yhteistyökumppaneidemme kanssa verkostollemme aktiivisesti koulutuksia. Näin pidämme yllä verkostomme osaamista ja laadukasta palvelua asiakkaillemme. Rutiinitöiden automatisoituessa uskomme tietotaidon voimaan.

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme