Kumppaniverkosto

Yksi suurimpia etuja Talousyrittäjät kumppanuudessa on verkosto ympärillä.

Kaikki kumppanitilitoimistot saavat pääsyn yhteiseen portaaliimme, jossa on mahdollista keskustella avoimesti mieltä askarruttavista asioista. Vaikka olet itsenäinen yrittäjä, voit kokea yhteisen Talousyrittäjät-perheen ympärilläsi. Tähän liittyen järjestämme esimerkiksi yhteisiä koulutuspäiviä.

Kumppaniverkoston avulla pystymme ylläpitämään myös varamiespalveluita ja voit luottaa siihen, että esimerkiksi sairastuessasi asiakkaistasi pitää huolta toinen verkoston tavat tunteva toimisto. Keskittämällä erilaisia hankintoja, voimme myös näin tehostaa toimintaamme.

Yhteinen myynti ja markkinointi takaa maanlaajuisen vahvan brändin rakentamisen, josta voimme olla ylpeitä. Liity mukaan!

Taloysyrittäjät kumppanuusverkosto

Keskitetyt hankinnat

Yhdessä olemme voimakkaampia. Tämä pätee myös erilaisiin hankintoihin aina toimistotarvikkeista ohjelmistolisensseihin ja vakuutuksiin. Pyrimme jatkuvasti löytämään parhaat mahdollisuudet tehdä yhdessä liiketoimintaa kustannustehokkaasti. Etsimme ideologiamme jakavia eteenpäin pyrkiviä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme kasvaa ja kehittää toimintaa yhdessä.

Henkilöstövuokraus

Talousyrittäjien kumppaniverkosto toimii yhtenevällä toimintatavalla ja jakaa samat pilvitallennusmenetelmät ja portaalit. Tämä mahdollistaa verkoston sisällä ketterän varamiespalvelun ylläpidon.

Keskitetyt koulutukset

Verkoston ja yhteistyökumppaneidemme kanssa saamme järjestettyä juuri haluamiamme koulutuksia. Verkoston sisällä tietotaitoa voidaan jakaa myös webinaarin muodossa. Verkoston kanssa voimme järjestää kevyemmin kustannuksin koulutusta myös asiakkaillemme.

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme