IT-palvelut

Erikoisosaamistamme on IT-ala.

 
Tunnemme hyvin erilaiset tarpeet aina tietokoneen käyttöönotosta vaativiin ohjelmistokehityksen kokonaisuuksiin. Kauttamme saat helposti ja luotettavasti juuri tarvitsemasi konehankinnan. Teemme puolestasi tarvittavat käyttöönottoon liittyvät asennukset sisältäen käyttöjärjestelmän, Microsoft Officen sekä asianmukaisen tietoturvan. Tarjoamme myös näihin liittyviin asioihin tuki- ja ylläpitopalvelut, jolloin voit itse keskittyä omaan osaamiseesi.

Autamme tilitoimisto-ohjelmistojen lisäksi myös muissa ohjelmistoalan hankinnoissa ja murheissa. Halutessanne järjestämme IT-alan erilaisia koulutuksia, esimerkiksi tietoturvaan liittyvissä asioissa.

Talousyrittäjien IT-palvelut

Laitehankinnat

Meidän kauttamme saat helposti tietokoneen heti käyttövalmiina. Tarjoamme muutamaa vaihtoehtoa kannettavista- ja pöytätietokoneista. Asennamme haluamasi ohjelmistot, varmuuskopioinnin ja tietoturvaratkaisut. Kysy lisätietoja!

Ohjelmistohankinnat

Pyrimme aina etsimään itse ja toteuttamaan kumppaneidemme toiveita parhaista ohjelmistoista taloushallinnon avuksi. Hankkimisesta teemme helppoa ja kustannustehokasta. IT-taustamme turvin autamme pienienkin räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen kanssa. Kysy lisätietoja!

Aineistonhallinta

Talousyrittäjillä on järjestelmälliset pilvitallentamiseen pohjautuvat aineistonhallinnan mallit. Näin takaamme kumppaniverkostomme sisällä tehokkaan tiedonkulun. Kysy lisää teille räätälöidystä tietohallintokokonaisuudesta!

 
 

Tuki ja koulutukset

IT-asioissa olemme apunasi myös käyttöönottojen jälkeen. Apua on saatavilla juuri sinun tarvitsemasi määrä. Perusneuvontaa tarjoamme asiakkaillemme tietyn määrän aina ilmaiseksi. Järjestämme erilaisia koulutuksia verkostollemme. Ota yhteyttä, jos sinulla on hyvä idea seuravaksi aiheeksi!

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme