Yrityksen perustaminen

Yritystä perustettaessa tärkeä ensiaskel on luotettavan tilitoimiston valitseminen.

 
Uskomme siihen, että hyvä tilitoimisto on sellainen, joka auttaa jo ensimmäisistä askeleista eteenpäin kokonaisvaltaisella palvelulla. Alusta asti mukana ollut luottokumppani on myös tulevaisuudessa kultaakin kalliimpi.
 
Me autamme sinut liikkeelle. Meillä on kokemusta useiden yritysten perustamisesta, tarjoamme tarvittavat lakimiespalvelut ja opastuksen. Kun ensimmäiset askelmerkit ovat asetettu, tuomme lisäarvoa mm. avustamalla laite- ja ohjelmistohankinnoissa. Erityisosaamisemme IT-alalta takaa, että saat asiantuntevaa apua ja opastusta myös näissä asioissa. Taloushallinnon starttipaketin ja tarjoamiemme neuvonta- ja tukipalveluiden kautta et eksy tieltä myöskään toiminnan startattua. Palvelut on tietenkin mahdollista päivittää koska tahansa yrityksesi kasvun myötä.

Yrityksen perustamiseen tarvittava apu

Taloushallinnon starttipaketti

Talousyrittäjät on sopiva kumppanisi, kun perustat yritystä. Saat juuri tarvitsemasi talousratkaisut, mutta autamme myös esimerkiksi tietokoneiden ja toimistotarvikkeiden hankinnassa sekä koulutamme talousjärjestelmien käytössä. Mikä ikinä mietityttääkään, palvelemme ilolla.

Rahoituspalvelut

Yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme myös rahoituspalveluita. Talousyrittäjien palveluita on mahdollista paketoida edulliseen kuukausihintaan.

 

 

 
 

Perustamisasiakirjat

Autamme saamaan yrityksesi liiketoiminnan vauhdikkaasti käyntiin. Lakikumppaniemme avulla voimme tarjota myös kustannustehokkaat sopimusratkaisut.
 
 

 
 

 

Neuvonta ja tuki

Olemme ennen kaikkea palveleva tilitoimisto. Käytämme tehokkaita sähköisiä ja automatisoituja ratkaisuja, jotta voimme tuottaa parasta mahdollista neuvontapalvelua. Lue lisää neuvontapalveluistamme täältä.

Laite- ja ohjelmistohankinnat

Talousyrittäjien takana on vankkaa IT-alan kokemusta. Haluamme tuoda tämän osaamisemme myös asiakkaidemme hyödyksi. Hoidamme haluamasi konepaketin käyttövalmiina. Tietoturva, pilvipalvelut, asennukset, varmuuskopiointi… Kaikki on huomioitu. Tarjoamme valittuja kumppaniemme ohjelmistoja, mutta tarpeen tullen voimme räätälöidä vaikka täysin oman ohjelman teille. Ohjelmistotarpeissa hyödynnämme Codemen Oy:n asiantuntijaverkostoa.

Yhtiömuodon valinta

Eri yhtiömuodoissa on erilaiset hyödyt. Esittelemme mielellämme näitä vaihtoehtoja sinulle ja annamme taloushallinnon näkökulman liiketoimintasuunnitelmaasi. Tai tehdään sellainen sinulle yhdessä.

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme