Taloushallinto

Meiltä saat kaikki perinteiset taloushallinnon palvelut...

...kuten kirjanpidon, osto- ja myyntireskontran, veroilmoitukset, tilinpäätöksen sekä palkanlaskennan. Tämä kaikki pystytään sähköisten ratkaisujen avulla luomaan helpoksi ja edulliseksi.

 
Et myöskään ole sidottu aikaan tai paikkaan hoitaessasi talousasioitasi. Sähköisten ratkaisujen turvin talousneuvojamme voivat keskittyä ratkomaan liiketoimintasi haasteita ja antamaan rahanarvoista opastusta.

Sähköisellä taloushallinnon ohjelmilla säästät selvää rahaa

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Kaikki toimistomme toimivat tarkkojen standardien mukaisesti. Kaikki kumppaniyrityksemme ovat läpäisseet prosessin, jossa valikoimme mukaan vain motivoituneimmat ja parhaat tekijät. Voit olla suoraan yhteydessä lähimpään toimistoosi, jossa sinut autetaan alkuun ja tutustut sinua palvelevaan talousneuvojaamme. Kysy lisätietoja!

Tilintarkastukset

Tilintarkastukset suoritamme luotettavien kumppaniemme toimesta. Aina laadulla.
 
 

 

Palkkahallinto

Palkkahallinto kuuluu Talousyrittäjien perustarjoomaan. Ilmoita vain henkilöstömääräsi, niin liitämme palkkahallinnon tarjoukseesi. Visman ohjelmistoissa voidaan ylläpitää myös suorat tuntikirjaukset asianmukaisiin projekteihin sekä näin sujuva palkkahallinto ja laskutus. Kysy lisätietoja!
 

Sähköinen taloushallinto

Automatisoidut prosessit vapauttavat aikaa rutiinitöiltä. Näin aikaa jää itse liiketoiminnan kehittämiseen yhdessä talousneuvojasi kanssa.

Veroilmoitukset

Autamme sinua tarvittavien veroilmoitusten kanssa. Esimerkiksi tilinpäätöshintoihimme sisällytämme normaalitapauksessa myös veroilmoituksen. Kysy lisätietoja!

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme