Neuvontapalvelut

Joskus alansa huippuosaajakin tarvitsee apua.

Tehokkaiden, sähköisten taloushallintopalveluiden avulla talousneuvojamme voivat rutiininomaisten töiden sijaan keskittyä antamaan sinulle rahanarvoista palvelua. Uskomme lauseeseen “Sharing is caring” ja olemme täällä sinua varten esimerkiksi seuraavien asioiden osalta:

  • Veroneuvonta

  • Lakineuvonta

  • Talousneuvonta

  • Yrityksen perustaminen

  • ICT-neuvonta
     

Ota rohkeasti yhteyttä meihin. Se ei maksa mitään!

Talausyrittäjien neuvontapalvelut

Talousneuvontaa

Tavoitteemme on aidosti sähköinen taloushallinto, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa yrityksen tilasta. Talousneuvojamme auttavat mielellään sinua johtamaan yritystäsi näiden numeroiden avulla.

Veroneuvontaa

Talousneuvojamme voivat tarjota käyttöösi myös verotuksen osaamisensa. Voimme esimerkiksi auttaa yrittäjän vero-optimointia.

Lakineuvontaa

Käytämme hyvin tuntemiemme, valittujen lakikumppaniemme palveluita. Oli kyse vain rutiininomaisesta sopimuksen laatimisesta tai laajemmasta kokonaisuudesta, meiltä löydät ratkaisun.

Yritysjärjestelyt

Meillä on pitkä kokemus yritystoiminnasta eri muodoissaan. Tunnemme hyvin myös erilaiset yritysjärjestelyt ja tuemme mielellämme sinua prosessissa alusta asti, kun asian pohtiminen on ajankohtaista.

Yritystä perustamassa

Talousyrittäjät tarjoaa helppoa avaimet käteen -yrittämistä tilitoimistoalalla. Mikäli mielenkiintosi on kuitenkin muualla, olemme mielellämme tilitoimistokumppanisi ja autamme sinut alkuun niin sopimusteknisesti kuin myös hankintojen osalta.

ICT-neuvontaa

Talousyrittäjien takana on erittäin kokeneita taloushallinnon ammatillaisia, mutta myös mittavaa kokemusta IT-alalta. Näin pystymme ylpeydellä tarjoamaan apua kaikkiin tietoteknisiin toiveisiin. Tämä voi koskea kaikkea tietokoneen hankinnasta kotisivuihin ja ohjelmistotuotantoon.

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme