Lakipalvelut

Talousyrittäjät Yhtymä tekee yhteistyötä valittujen lakikumppaneiden kanssa

Näin takaamme kustannustehokkaat ja osaavat juridiset palvelut asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Juridisella puolella kumppanimme tarjoaa myös helppoa digitaalisten sopimuspohjien pankkia, jonka avulla aikaa ei kulu rutiininomaiseen sopimiseen ja asiakirjojen tuotantoon. Kauttamme löydät useita sopimusjuridiikkaan erikoistuneita lakiasiantuntijoita.

Työsuhdeasiat

Mietityttääkö työsuhdeasiat? Meidän kauttamme saat apua kysymyksiisi tai tarvittaessa lakimiehen selvittämään ulkopuolisena riippumattomana osapuolena sopimusasiat.

Sopimuspalvelut

Pyrimme aina löytämään kuhunkin aiheeseen erikoistuneen juristin avuksesi erilaisissa sopimustilanteissa. Teemme lisäksi yhteistyötä Agens Oy:n kanssa, mistä löydät lisätietoja jäljempänä tältä sivulta. Laadukas sopiminen säästää turhalta riitelyltä.

Asiantuntijapalvelut

Pyrkimyksemme on ylläpitää lakiasioissa yllä useita kumppanuuksia. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota aina juuri tiettyyn tilanteeseen osaavimman asiantuntijan. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun tarvitse lakiosaajaa. Katso myös muut neuvontapalvelumme.
 

Yrityskaupat

Olemme tehneet aiemmin urallamme erilaisia yrityskauppoja. Tunnemme myös parhaat kumppanit tekemään esimerkiksi puolueettoman yrityksen arvonmäärittelyn. Ota yhteyttä ja jatketaan keskustelua!

 
 

Agens

 

Teemme yhteistyötä Agens Oy:n kanssa. Agensin sopimustyökaluilla tuotat tehokkaasti sopimuksia niin liike- kuin yksityiselämään. Kauttamme löydät myös eri alojen juristeja räätälöidympään ratkaisuun. Agensin missiona on tehdä sopimisesta helppoa, jotta ihmisillä ja yhteisöillä olisi vähemmän tarvetta riidellä. Agensin lakiasiantuntijat ovat olleet jokaisen palvelun laadinnassa mukana, joten voit luottaa siihen että valinnoillasi muodostettu dokumentti on pätevä ja pitävä.

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme