IT-palvelut

Erikoisosaamistamme on IT-ala.

Tunnemme hyvin erilaiset tarpeet aina tietokoneen käyttöönotosta vaativiin ohjelmistokehityksen kokonaisuuksiin. Kauttamme saat helposti ja luotettavasti juuri tarvitsemasi konehankinnan. Teemme puolestasi tarvittavat käyttöönottoon liittyvät asennukset sisältäen käyttöjärjestelmän, Microsoft Officen sekä asianmukaisen tietoturvan. Tarjoamme myös näihin liittyviin asioihin tuki- ja ylläpitopalvelut, jolloin voit itse keskittyä omaan osaamiseesi.

 

Talousyrittäjien IT-palvelut

Laitehankinnat

Meidän kauttamme saat helposti tietokoneen heti käyttövalmiina. Tarjoamme muutamaa vaihtoehtoa kannettavista- ja pöytätietokoneista. Asennamme haluamasi ohjelmistot, varmuuskopioinnin ja tietoturvaratkaisut.

Ohjelmistohankinnat

Pyrimme aina etsimään itse ja toteuttamaan kumppaneidemme toiveita parhaista ohjelmistoista taloushallinnon avuksi. Näihin saat helposti meiltä halvat lisenssit. IT-taustamme turvin autamme pienienkin räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen kanssa.

Tuki ja ylläpito

IT-asioissa olemme apunasi myös käyttöönoton jälkeen. Apua on saatavilla juuri sinun tarvitsemasi määrä. Ota rohkeasti yhteyttä, koski sitten asia ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksiä tai apua toimisto-ohjelmiston tehokkaaseen käyttöön..
 
 
 
 

Koulutus

IT-alan koulutuksia järjestämme räätälöiden sekä itse että yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voit siis aina pyytää vapaasti tarjousta teille ajankohtaisesta teemasta, kuten esimerkiksi tietoturvallisesta aineistonhallinnasta. Ilmoitamme kaikille avoimista koulutuksista näillä sivuilla ja sosiaalisen median kanavissamme.

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme