Palvelut

Tilitoimiston palvelupaketit

Palvelupakettimme ovat aina räätälöity kokonaisuus. Rahoitusratkaisuillamme kattavatkin paketit voidaan tarjota huokeaan kuukausihintaan. Linkin takaa löydät esimerkkipaketteja

Taloushallinto

Meiltä saat kaikki talousratkaisut, kuten kirjanpidon, osto- ja myyntireskontran, palkanlaskennan ja tilinpäätökset veroilmoituksineen. Sinun haluamallasi tavalla. Tarvittaessa teemme myös siirrot ohjelmistojen välillä.

Lakipalvelut

Teemme yhteistyötä osaavien juristien kanssa eri osa-alueiden asiantuntemuksessa. Meiltä myös rutiininomaisimpien sopimusten laatimiseen sopimusmoottori. Klikkaa lisätietoja.
 

IT-palvelut

Meillä on vahva tausta IT-alalta. Vastaamme tietokoneiden, ohjelmistojen ja pilvitallennuksen hankinnasta, ohjeistuksesta ja ylläpidosta.

Neuvontapalvelut

Kun sähköistämme taloushallinnon, jää aikaa varsinaisten asiantuntijapalveluiden toteuttamiseen. Talousneuvojamme auttavat esimerkiksi verokysymyksissä ja kasvupolun rakentamisessa.

Yrityksen perustaminen

Haluamme olla luottokumppanisi aina yrityksesi ensiaskeleista lähtien. Autamme mielellämme pitkällä kokemuksella käynnistämään liiketoimintaasi ja välttämään pahimmat sudenkuopat.
 
 

Talousyrittäjät yhtymä

Olemme koko Suomen kattava tilitoimistoverkko. Autamme pieniä tilitoimistoja ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Ota yhteyttä!

Talousyrittäjät Yhtymä
Kauppaneuvoksentie 8,
00200 Helsinki

+358 40 560 5462 

info@talousyrittajat.fi

Seuraa meitä somessa!

Tilaa uutiskirjeemme